Wie zijn wij?

Samen, met u vertrouwd en in vertrouwen
Wij trachten het verschil te maken door actief te streven naar een persoonlijke band met onze cliënten. U wordt begeleid door een vaste contactpersoon die uw bedrijf leert kennen en met u mee evolueert. Wij geven het advies dat u binnen elke stap van het bedrijfsleven nodig heeft. U bent onze partner.

Dagdagelijkse diensten, uitzonderlijke opdrachten
Ondernemen is een zaak van passie om vooruit te gaan en te groeien. Uw organisatie groeit, evolueert en verandert. Onze teams begeleiden u met de passende expertise op het juiste moment.

Uw uitdagingen, onze zorg
De Neef & Partners biedt geïntegreerde diensten aan op vlak van accountancy en fiscaal-juridisch advies. We werken in multidisciplinaire teams zodat wij een opdracht steeds vanuit verschillende invalshoeken kunnen benaderen. Met deze aanpak kunnen we onze cliënten met passende expertise begeleiden in elke fase die de organisatie doorloopt: starten, groeien, reorganiseren, …

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden we samen de vinger aan de pols.

We zijn ook trots lid van PIA Group. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.